Miljøgodkendte materialer

Konkurrencedygtige tilbud

Holdbare og æstetiske løsninger

Nyt tag i Nordjylland

Hos Nordjysk Tagrenovering ApS tilbyder vi at lægge nyt tag i Nordjylland på ét-plans villaer.

Er dit tag blevet gråt og trist at se på og trænger det til en udskiftning? Så lad os stå for opgaven. Vi lægger tag med fibercement bølgeplader med op til 15 års totalgaranti.

Høj kvalitet

Med vores mange års arbejde med pålægning af tag, har vi oparbejdet en stor ekspertise, der garanterer dig det et godt resultat. Vi bruger kun de bedste produkter og mærker og vil gøres vores bedste, for at du bliver 100 procent tilfreds med dit nye tag.

Inden vi lægger nyt tag, sørger vi altid for at komme ud og besigtige huset og tage en snak med vores kunder om, hvordan det nye tag, skal se ud. På denne måde sikrer vi bedst muligt, at det nye tag stemmer overens med dine forventninger, ønsker og behov.

Kontakt os

Med de danske vejrforhold kan vind, regn og rusk tydeligt ses i ældre tage. Alger, mos og affarvning kan være tegn på, at det er på tide at få skiftet tag.

Så kontakt os på telefon 98 80 20 30 og få afklaring på, om det er på tide at du får skiftet tag. Vi giver altid et uforpligtende tilbud og tilbyder altid fornuftige og konkurrencedygtige priser i hele Nordjylland. Du kan også kontakte os via kontaktformularen - vi vender hurtigt tilbage.​

Gratis & uforpligtende​

Få et godt tilbud​

​Du er altid velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular for et uforpligtende tilbud.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

3 gode tilbud til dig

Vi giver et gratis tilbud!

Ring eller skriv til os.

Kontakt​

NORDJYSK TAGRENOVERING ApS

CVR: 29010196

Hollandsbjergvej 62, 8950 Ørsted

Telefon: 22 97 21 12

Send os en e-mail